Help

Bestellingen

Gebruik voor het plaatsen van een bestelling "mijn bestelling". Dit geeft u de mogelijkheid om items (munten, penningen...etc) aan uw bestelling toe te voegen. Als u bestelling compleet is kunt u uw bestelling versturen.

1. Artikel toevoegen aan bestelling

Om een artikel aan uw bestelling toe te voegen klikt u op "toevoegen aan bestelling" naast het gewenste artikel. Rechs op uw scherm verschijnt een lijst met de geselecteerde bestellingen. U kunt hierin zien welke items in uw bestelling zitten. Om een item te verwijderen klikt u op .

2. Uw bestelling verzenden

Is uw bestelling compleet? Klik dan op "Bestellen" . U kunt hierna in drie gemakkelijke stappen uw bestelling controleren, uw gevens invoeren, afrekenen en verzenden.

Voorraad

De artikelen die u op onze website aantreft zijn slechts een kleine selectie uit onze voorraad. Indien u niet vindt wat u naar zoekt is het goed mogelijk dat wij toch interessante items voor u op voorraad hebben. Zend ons uw vraag - of nog beter - uw gespecificeerde mancolijst per email toe. U krijgt altijd bericht van ons.

E-mail: info@schulman.nl
Post: Jan Luijkenstraat 94, 1071 CV Amsterdam.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de gemiddelde bedragen zoals deze op internationale veilingen en beurzen worden gerealiseerd. Zij zijn met zorg vastgesteld en vertegenwoordigen de huidige marktwaarde. Onze prijzen zijn nadrukkelijk geen startpunt voor onderhandeling.

Verzendkosten

Verzendkosten worden extra in rekening gebracht (ca. Ä 10,-). Numismatische voorwerpen zijn tijdens vervoer door ons verzekerd; bij aflevering dient voor ontvangst getekend te worden.

B.T.W.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief b.t.w.: nieuwe boeken aangeduid met een asterisk (*) inclusief 6 % b.t.w., nieuwe accessoires inclusief 19 % b.t.w. Alle overige voorwerpen en antiquarische -2e hands boeken - vallen onder de z.g. margeregeling.

BTW nummer: NL 813963254.B01

Verkoopvoorwaarden

Voor alle verkopen via deze website zijn de volgende disclaimer van toepassing.

Alle verkopen via de website kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretouneerd worden, met uitzondering van producten verzonden via reguliere (niet aangetekend) briefpost.

Producten die gemodificeerd zijn na verzending, inclusief schoonmaken, kunnen niet retour verstuurd worden.

Schulman b.v. is verzekerd voor alle items die via de geregistreerde post verstuurd worden. Producten die via de reguliere mail verzonden worden zijn niet verzekerd.

De volgende continenten zijn verzekerd:
   -Europa inclusief Rusland
   -Noord-Amerika inclusief Verenigde Staten en Canada.

Schulman b.v. gebruikt TNT post voor verzendingen. Op verzoek en verrekening van bijkomende kosten kunnen producten ook verstuurd worden met Fedex of UPS.

Lokale wetgeving kan van toepassing zijn voor import en export.

Extra kosten kunnen van toepassing zijn voor grotere producten of totaal gewicht boven 10 kilo.

© 2010-2023 Schulman b.v.   |   Contact Info   |   Privacy   |   Disclaimer